Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Πως λειτουργεί

Το Arxitsigounis.gr συνεργάζεται με ένα μεγάλο δίκτυο κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα για να σας φέρουμε τις καλύτερες προσφορές με τη μορφή ενός εκπτωτικού κουπονιού! 

Καθημερινά εμείς θα φροντίζουμε να σας προτείνουμε μια καινούριες ιδέες για να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγχετε τα email σας όπου θα σας στέλνουμε τις προσφορές, τις οποίες μπορείτε εύκολα να αγοράσετε με λίγες μόνο κινήσεις! Μετά το τέλος της προσφοράς θα σας αποσταλεί το προσωπικό σας κουπόνι το οποίο εκτυπώνετε και εξαργυρώνετε στην επίσκεψή σας στην επιχείρηση που σας την προσφέρει.

Αναλυτικά, δείτε πώς ακριβώς φροντίζει το arxitsigounis.gr να σας παρέχει το καλύτερο για τις εξόδους σας από το σπίτι!

 

1ok 2ok 3ok 4ok

Εγγραφή:

Στο newsletter ώστε να σας στέλνουμε τα deals στο email σας και να μη χάσετε καμία προσφορά!

Αγορά: 

Πατώντας το κουμπί Αγορά εξασφαλίζετε την προσφορά μας. 

Μοιραστείτε: 

Mοιραστείτε την προσφορά με τους φίλους σας μέσω Email, Facebook και Twitter!

Εξαργύρωση: 

Μόλις αγοράσετε την προσφορά, θα σας αποσταλεί άμεσα το προσωπικό σας κουπόνι το οποίο εκτυπώνετε και εξαργυρώνετε στην εκάστοτε επιχείρηση!

Επιστρέψτε για περισσότερες Προσφορές! Βγείτε έξω, διασκεδάστε με τους φίλους σας εξαργυρώνοντας το κουπόνι και επισκεφθείτε μας ξανά για άλλη μία καταπληκτική προσφορά από το arxitsigounis.gr! Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να σας προσφέρουμε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία!