Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Σχετικά με το Arxitsigounis

1997, 2012. 16 Χρόνια. 16 χρόνια εξελίξεων προόδου διαμάχης, ανατροπών. Κάποια πράγματα όμως παραμένουν.Κάποιες αξίες, κάποιες αρχές, η αγάπη γι΄αυτό που κάνεις.

Το 1997, ιδρύθηκε η radioforce productions και η radioforce advertising, από μία ομάδα με έμπειρους ανθρώπους που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας προβάλει εκατοντάδες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις, εισχωρήσαμε στο διαδίκτυο και ιδρύσαμε το arxitsigounis.gr.

Γνωρίζοντας της δυσκολίες της εποχής, εργαζόμαστε καθημερινά για να παρέχουμε ενδιαφέρουσες και ποιοτικές προσφορές, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα, και να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής.

Το arxitsigounis.gr είναι ένας τύπος δικτυακής υπηρεσίας, κατα την οποία ένα και μόνο προιόν ή υπηρεσία προσφέρεται για τουλάχιστον 96 ώρες.

Το arxitsigounis.gr παρουσιάζει στης σελίδες του μια ημερήσια προσφορά για ό,τι καλύτερο μπορεί κάποιος να δει, να γευτεί, και να αγοράσει σε διαφορετικές πόλεις της χώρας. Πλέον, αυτή η νέα τάση έρχεται και στην Ελλάδα, έχοντας μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης.

Η ομάδα του arxitsigounis.gr συνεργάζεται με κάθε επιχείρηση για να διαμορφώσει την προσφορά και να διασφαλίσει την επιτυχία της ενέργειας.

Οι χρήστες εγγράφονται και λαμβάνουν mails για της καθημερινές προσφορές, που συνήθως συνοδεύονται με έκπτωση απο 50 έως 90 %.Πρόκειται για κάτι πολύ έξυπνο, γιατί αξιοποιείται η δύναμη της μαζικότητας των καταναλωτών.

Για τους καταναλωτές το arxitsigounis.gr είναι μία πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνουνε Προιόντα και Υπηρεσίες.Είναι ένας νέος ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύψουνε να βιώσουνε και να μοιραστούνε με τους φίλους τους, τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας.Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, πολλές φορές νέα προιόντα και υπηρεσίες, σε απίστευτες χαμηλές τιμές.

Κάθε μέρα και μία διαφορετική δραστηριότητα, με ένα κλικ βρίσκεστε σε ένα ονειρικό προορισμό σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.